Trond Einar Furuly tildelt idrettslagets høyeste utmerkelse

Trond Einar Furuly tildelt idrettslagets høyeste utmerkelse

Under idrettslagets årsmøte, mandag 11/03, ble det kjent at Trond Einar Furuly tildeles IL Stålkameratenes æresmedlemsskap. Her avbildet med Geir Røssvoll, som på vegne av IL Stålkameratene fikk det ærefulle oppdrag å overbringe utmerkelsen.                           

Foto: Geir Røssvoll

Tekst: Trine Lise Michalsen

Trond Einar har med sitt «livslange» medlemskap i IL Stålkameratene gjort seg bemerket for sin innsats for laget. Helt siden han var en guttunge på Stormyra, med kort vei til idrettsplassen på Moheia, har han utmerket seg i mange friidrettsøvelser og sanket et utrolig antall medaljer. NM-gull, medaljer i alle valører fra nord-norske mesterskap og Kalottmesterskap i Norge, Sverige og Finland. Og det ser ikke ut til at han har tenkt å gi seg ennå.

Til tross for at han har bodd i Trondheim halve livet, har han alltid representert Stålkameratene på en forbilledlig måte. Han har utvist en lojalitet helt utenom det vanlige. Han har med dette ivaretatt lagets renommé, med sin innsats på friidrettsbanen og sine positive holdninger.

Æresmedaljen er den høyeste utmerkelsen et medlem kan oppnå. Vi er veldig stolte av å ha han med på laget, og ønsker Trond Einar lykke til videre i sin veteran-karriere!

14.03.2024 09:28