Engasjert som nye trenere: Stålkameratene har i kveld signert kontrakt med trenertrio

Engasjert som nye trenere: Stålkameratene har i kveld signert kontrakt med trenertrio

Stålkameratene signerte i kveld kontrakt med tre nye trenere, Elias Bårdsen, Thomas Bohlin og Julian Moen. Trioen anføres av Elias "Bårdy" Bårdsen i rollen som hovedtrener og sportslig ansvarlig for klubbens fotballsatsing. F.v.: Thomas Bohlin, Elias Bårdsen og Julian Nerdal Moen. Bak: Styreleder Ove Langvann. Foto: Karl M Ellingsen

-Dette er en gledelig dag for Stålkameratene, konstaterer lagleder og styremedlem, Karl M Ellingsen. Ikke bare har vi sikret oss en voldsom kompetanse, men dette er også unge karer med masse energi og ideer rundt fotball som samsvarer godt med de sportslige og relasjonelle visjoner vi har, fortsetter Ellingsen.

Trioen har, tross sin unge alder, masse erfaring fra fotball på forskjellige nivå. Alle tre har en fortid i Stålkameratene, både før og etter fotballgruppas korte opphold. Bårdsen er tilsatt som hovedtrener og får med seg Thomas Bohlin og Julian Moen som assistenter, og i tillegg Leif Edvardsen som keepertrener.

Elias har hatt ansvar for gruppa en periode etter nyttår og har ledet laget og treningene med stø hånd. En meget sterk formidler med gode taleevner, kombinert med en spennende fotballfaglig filosofi. Sammen med Julian, Thomas og keepertrener Leif Edvardsen er vi sikre på at dette danner grunnlaget for gode kamper, innholdsrike treningsøkter og ikke minst et sterkt og godt kameratskap i gruppa, avslutter Ellingsen.

Trioen leder laget i sin første offisielle kamp 3. mai, serieåpning mot Lurøy FK.

08.02.2023 21:56