Trenerne forlenger!

Trenerne forlenger!

Det var med stor glede styret i Stålkameratene Fotball onsdag kveld kunne meddele at Frode Sørensen og Håkon Hiller hadde forlenget sine avtaler med klubben. F.v. Frode Sørensen, Håkon Hiller og styreleder Roger Fagerdal. Foto: Karl M Ellingsen

-Vi er svært glade for at Håkon og Frode leder laget også i året som kommer. Dette har vært en toppsak på vår agenda og det føles veldig godt å få landet saken. Vi har sagt det tidligere og gjentar det gjerne igjen: Dette er to voldsomme ressurser med enorme egenskaper både fotballfaglig og mellommenneskelig. De har vært hjørnesteiner i oppbyggingen av fotballmiljøet i klubben og det har vært et unisont ønske fra både spillergruppe, styre og støtteapparat om at de skulle fortsette den gode jobben de gjør, uttaler Roger Fagerdal på vegne av styret i fotballgruppa.

Året som har gått

-Året som nå nærmer seg slutten har vært veldig begivenhetsrikt og noe vi kan se tilbake til med stolthet. Ved hjelp av store miljøbyggere med Frode og Håkon i spissen klarte vi ikke bare å bygge opp et lag, men vi klarte det attpåtil midt i en pandemi. Å få være vitne til den treningsgleden, spillegleden og det samhold- og kameratskapet som har utviklet seg i gruppa, er helt enestående, forteller Fagerdal videre.

Stålnytt erfarer at spillergruppa har vært unisone i sitt ønske om å få beholde Håkon og Frode som trenere og reagerte med stor glede da nyheten ble presentert:

-De hadde fått signaler om dette tidligere, men når det endelig i går kveld ble offisielt var det nærmest hallelujastemning, forteller styremedlem og medlem i støtteapparatet, Karl M Ellingsen.

09.12.2021 08:00