Fotballgruppa bekrefter: Trenerspørsmålet er løst!

Det ble i dag kjent at Stålkameratene Fotball har landet to trenere som får hovedansvar for å  følge opp fotballaktiviteten.

Det var med stor glede fotballgruppa i kveld kunne melde at de hadde skrevet avtale med Frode Sørensen og Håkon Hiller, som vil få roller som  hovedtrenere for IL Stålkameratene Fotball.

Fotballgruppa uttaler at de er svært fornøyde med å ha fått to såpass erfarne og sympatiske karer med på laget og som i tillegg innehar en anseelig dose gult og sort i blodårene.

-Vi er veldig glade for at dette kom i orden. Dette er to voldsomme ressurser som nå vil få bruke sin erfaring på å følge opp laget. De er sympatiske, kunnskapsrike og ikke minst motiverte. Vi er samlet om en plattform som omhandler miljøbygging og kameratskap; så dette er innertier! 

Veien videre

-Nå drar vi i gang treninger og sikter oss inn på sesongstart i april. Vi håper og tror serien kommer i gang og avvikles som planlagt. Nå skal vi bygge miljø og skape gode relasjoner i laget. Vi skal rett og slett ha det gøy! - avslutter fotballgruppa, som presiserer at døra er åpen for alle som måtte ønske å spille fotball.

24.02.2021 18:00