Seriemester 2022!

En meget intens og dramatisk seriefinale ser Stålkameratene stå igjen som årets seriemester i 5. divisjon!

Mandag 10. oktober var det duket for en ren sereifinale i 5. divisjon avd. 2, mellom Stålkameratene og Bossmo & Ytteren. Lagene hadde, sammen med Nesna, dannet en trio som har kjempet om topplasseringen over flere serierunder. Etter at Nesna falt litt av utover høsten, gjensto kampen mellom to lag.

B&Y åpnet kampen sterkest og tok ledelsen 0-2 etter bare 20 min. spill. Stålkameratene fikk seg en vekker og reduserte på strålende vis ved Kim Haaberg, som chippet ballen lekkert over keeper. 5 minutter før pause kom utligningen ved kaptein Henry Iversen.

2. omgang startet litt som den første, med et dominerende B&Y og et Stålkameratene som så ut til å fortsatt være i garderoben. Emrik Moxness satte inn 2-3 scoringen for B&Y med en nydelig avslutning. Bare hell forhindret de røde fra å sette enda flere.

Stålkameratene våknet etterhvert og overtok både banespillet og dominerte sjansestatistikken. Godt ballspill, lynhurtige og tekniske Stål- spillere, gjorde at B&Y slet med å henge med. En snuoperasjon var dermed i gang og utligningen kom ved midtstopperen Sindre Grindskar som på sedvanlig vis var sterkest i feltet på en cornersituasjon og dundret ballen i mål med pannebrasken. Sindre Grindskar fortsatte å spille med hjertet utenpå drakten og ga absolutt alt, noe som minutter før slutt resulterte i spikeren i kista, også denne med panna.

Stålkameratene skal nå spille Kretsmesterskap og møter Sandnessjøen til dyst torsdag 20/10 på Kippermoen i Mosjøen. Vinneren av denne kampen møter vinner Hulløy FK fra Bodø.

Stålnytt gratulerer guttene, støtteapparat og trenere med en fantastisk fotballsesong og ser frem til neste år.